Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Велоспільнота німецького міста Кіль передала українським волонтерам CargoCult велопричіп Carla, здатний перевозити до 300 кілограмів вантажу.

Навесні Йорн Мюллер, співробітник мережі магазинів Velostyle в Кілі побачив пост в соціальних мережах від CargoCult про їх діяльність і запропонував свою допомогу. Він запропонував придбати та передати трейлер німецького виробництва Carla до Києва і назвав кампанію Carla for Kyiv.

Веломагазини міста Кіль розмістили оголошення про збір та самі пожертвували гроші. Також мешканці придбали майже тону їжі та гігієнічні товари для постраждалих від війни українців.

CargoCult – сервіс доставки вантажними електровелосипедами власного виробництва, заснований в Києві у 2020 році. З початком повномасштабного вторгнення РФ компанія почала займатись волонтерською доставкою гуманітарних вантажів.  

Carla – це міцний триколісний причіп, який можна зчепити з більшістю звичайних велосипедів і легко перевозити 250 квлограмів вантажу. Carla відрізняється маневреністю та дуже малим радіусом повороту, а також добре поєднується з електровелосипедами.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button