Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: novyny.live

Через атаки росіян енергетичної інфраструктури Одеської області в ніч з дев’ятого на десяте грудня в Одесі відключили від електроенергії всіх споживачів, крім критичної інфраструктури. Про це повідомляє ДТЕК. В області було зруйновано одразу кілька об’єктів енергоінфраструктури.

По населеним пунктам області також відбуваються екстрені відключення. Наразі ситуація в регіоні залишається складною.

Речник Одеської ОВА Сергій Братчук повідомив, що в місті поступово повертають електроенергію до споживачів. Водночас надалі продовжуються аварійні та екстрені вимкнення. Своєю чергою він попередив, що загроза завдання ворожих ракетних ударів та атаки дронами-камікадзе по Одеській області залишається дуже високою.

Департамент систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської ОВА десятого грудня заявив про нібито необхідність евакуації одеситів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button