Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23490 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Василь Камінський

У Хмельницькому встановили новорічну ялинку на російській ракеті С-300, яку привезли з Харківській області. Про це пишуть місцеві видання.

Головну ялинку міста прикрасили прапорами України.

На площі перед Оперним театром у Львові встановили новорічну ялинку, яка росла на теплотрасі і її треба було зрубати. Верхівку святкового дерева прикрасили стилізованим протитанковим їжаком.

Київську ялинку прикрашатимуть енергозберігаючі гірлянди, які працюватимуть від генератора. Новорічне дерево прикрасили іграшками минулих років, близько тисячею куль синіх і жовтих кольорів та білими голубами. Верхівку головної ялинки вінчає герб України. Нижня частина ялинки оформлена стендами з прапорами країн, що допомагають Києву впоратися з викликами та наслідками війни.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button