Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23619 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Iegor Shumikhin

У київському житловому комплексі «Комфорт таун» вибухнув газовий балон. Про це повідомив житель ЖК Єгор Шуміхін.

Вибух стався на другому поверсі одного з будинків комплексу, в квартирі вилетіли вікна та зруйновано стіни. У результаті двоє дорослих отримали опіки, дитина не постраждала.

У сусідському чаті пишуть, що рятувальники ДСНС приїхали приблизно за 15 хвилин. Водночас спецтранспорту заважали проїхати припарковані автомобілі. Як стверджують мешканці, до власників авто так і не змогли додзвонитися – вони не брали слухавку.  

2020 року «Офіс трансформації» та місцеві активісти запросили працівників ДСНС, щоб перевірити чи проїде пожежна машина запаркованими вулицями «Комфорт тауну». Про результати експерименту читайте в нашому матеріалі.

Читайте також: На 17-й поверх зі зламаною ногою або як живуть кияни без світла у багатоповерхівках

У Києві, як і по всій Україні, спостерігається складна ситуація з електроенергією через російські обстріли. Через відсутність світла люди купують туристичні пальники, газові плитки, акумулятори тощо. Недотримання правил користування або неякісні товари можуть призвести до вибухів та пожеж. За даними ДСНС, лише минулої доби в Україні через пожежі загинули 15 людей, постраждали – десять. Загалом 19 грудня сталася 191 пожежа, з них 138 — у житловому секторі. Крім того, почастішали випадки отруєнь чадним газом.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button