Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Озеро Вербне

Управління екології та природних ресурсів КМДА запросило на нараду представників громадських організацій та екоактивістів, які працюють у сфері захисту поверхневих водних об’єктів Києва. Зустріч відбудеться у Київському будинки природи.

На заході планують обговорити виклики та спільні рішення щодо водних об’єктів Києва. На зустрічі буде присутнє керівництво Управління екології та природних ресурсів КМДА, комунального підприємства «Плесо».

Реєстрація учасників за посиланням. Захід відбудеться третього лютого о 16:00 у Київському міському Будинку природи за адресою: Рогнідинська, 3.

Хмарочос писав, що у Києві розроблять проєкт продовження проспекту Григоренка, який проходитиме через екопарк «Осокорки», зокрема озера Тягле та Небреж.

Читайте також: Чисте повітря, питна вода, доглянуті водойми – чому всього цього в Києві немає і як це виправити?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button