Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Анн Ідальго. Фото: lalibre.be

Мерка Парижа Анн Ідальго в ефірі радіо France Info заявила про те, що присутність росіян на Олімпійських іграх 2024 року неприйнятна навіть під нейтральним прапором. Вона запропонувала росіянам марширувати і змагатися під прапором біженців.

Ще минулого місяця Ідальго стверджувала, що спортсменів не можна позбавляти можливості брати участь у змаганнях тільки через те, з якої вони країни, пише Politico.

Остаточне рішення щодо участі росіян і білорусів в Олімпіаді залишається за Міжнародним олімпійським комітетом. За словами Ідальго, вона готова публічно озвучити МОК свою незгоду, якщо комітет не перегляне свою позицію.

Також віцеканцлер Австрії Вернер Коглер, який обіймає посаду міністра спорту, виступив проти участі російських та білоруських спортсменів в Олімпійських іграх.

Міністр спорту Польщі Каміль Бортничук заявив, що близько 40 країн виступлять проти включення спортсменів з Росії та Білорусі у Олімпіаді.

Міжнародний олімпійський комітет розробив дорожню карту дозволу росіянам і білорусам змагатися в 2024 році як «нейтральним» та за суворих умов. Спортсмени з обох країн були виключені з багатьох міжнародних спортивних змагань після того, як Росія почала повну війну проти України минулого року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button