Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23519 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Артур Возненко

Сьогодні, 20 лютого, з самого ранку центр Києва та інші вулиці перекриті для автомобілів. Офіційно про перекриття вулиць заздалегідь не повідомляли.

Ймовірно, це пов’язано з заходами до дня пам’яті Героїв Небесної Сотні та приїздом іноземної делегації в столицю України.

У місті спостерігають серйозні затори. Зокрема, на Набережному шосе, мосту Патона, бульварі Миколи Міхновського (Дружби Народів), проспекті Лобановського, Повітрофлотському проспекті, вулиці Борщагівській, Чоколівському бульварі тощо.

Крім того, у соціальних мережах пишуть про затримку наземного громадського транспорту. Також відомо про обмеження паркування на кількох вулицях міста.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button