Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: leonie wise / Unsplash

Сервіс Uklon і мережа «Сільпо» запустили доставку замовлень із магазинів, повідомляє AIN.UA

Спільний проєкт розробляли з липня і запустили без публічних анонсів та пресрелізів.

Uklon виконує для «Сільпо» доставку замовлень, оформлених через сайт мережі. Наразі — лише передплачених заздалегідь, але в майбутньому планується також додати можливість оплати через термінал та за готівку.

Доставка з Uklon можлива не з усіх магазинів «Сільпо», а з тих, що підключені до сервісу. Наразі це 110 магазинів у 30 містах: Київ, Чернівці, Полтава, Запоріжжя, Дніпро, Боярка, Вінниця, Камʼянець-Подільський, Луцьк, Черкаси, Житомир, Івано-Франківськ, Буча, Бровари, Львів, Кропивницький, Стоянка, Суми, Харків, Хмельницький, Васильків, Одеса, Кривий Ріг, Бориспіль, Чернігів, Вишгород, Рівне, Ужгород, Лиманка, Біла Церква.

У планах додати до вже підключених ще шість точок, далі — тільки підвищення кількості замовлень.

Щоб скористатися такою доставкою, потрібно зайти на сайт «Сільпо», заповнити кошик, оплатити замовлення онлайн, ввести адресу доставки. Послуга формується автоматизовано за допомогою API. Після оплати система автоматично ініціює передачу даних про замовлення до Uklon.

В компанії не відповіли на питання щодо тарифів на доставку.

Видання зазначає, що «Сільпо» також розвиває власну доставку Loko. Цей сервіс працює не тільки з мережею Fozzy Group, але й зі сторонніми партнерами, зокрема ресторанами.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button