Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото з відкритих джерел

Київська міська військова адміністрація перенесла терміни впровадження безготівкової оплати в маршрутках на дев’ять місяців після закінчення воєнного стану. Розпорядження, підписане керівником КМВА Сергієм Попком, опублікувала депутатка Київради Ксенія Семенова.

На її думку, єдина причина відтермінування впровадження АСОП – дозволити маршрутчикам не платити податки з реальних доходів. Депутатка написала про це в АМКУ та НАЗК, але «їм не цікаво». Наразі Семенова планує звернутися до податкої служби.

Раніше Київрада не підтримала петицію про запровадження безготівкової оплати в маршрутках. У відповіді йдеться про те, що за провадження безготівкового проїзду в маршрутках можливе лише за умови приєднання київських приватних перевізників до міської системи. Вказано, що «перемовини ведуться».

Раніше приватні перевізники Києва відмовлялися доєднуватися до системи електронного квитка, пояснюючи тим, що столична модель перевезень не така, як у європейських країнах. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button