Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23634 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Keenan Constance / Unsplash

Кабінет міністрів призначив заступницею міністра охорони здоров’я з питань європейської інтеграції Марину Слободніченко. Це — юристка, яка займалася легалізацією грального бізнесу, повідомляє LB.ua.

Слободніченко очолює громадську спілку Центр відповідальної гри.

На сторінці спілки про неї написано: «кваліфікований юрист у сфері грального бізнесу з досвідом понад 20 років; брала участь у нормотворчих та реформаторських процесах щодо легалізації та регулювання грального бізнесу в Україні; визнана як експерт впровадження стандартів відповідальної гри і є членкинею Консультаційно-експертної ради при Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей України».

Фото: facebook.com/slobodnichenko.m

У квітні Міністерство охорони здоров’я, Центр відповідальної гри та букмекерської контори Favbet презентували спільно проведене дослідження ігрової залежності.

«Суспільство, бізнес і держава об’єднуються, аби формувати відповідальне ставлення до гри і культуру азартної гри», — зазначала на цій презентації Слободніченко.

Нагадаємо, Верховна Рада заборонила азартні ігри у 2009 році після пожежі в одному з гральних клубів у Дніпрі, коли загинуло дев’ятеро людей. У серпні 2020 року президент Володимир Зеленський підписав закон про легалізацію грального бізнесу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button