Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/strichkafestival

Фестиваль електронної музики «Стрічка» оголосив список виконавців, які виступатимуть 20–21 травня на території Стрічкоткацької фабрики, на вулиці Нижньоюрківській, 31 на київському Подолі.

Лайнап складається із 45 електронних музикантів. До Києва приїдуть п’ять іноземних виконавців: Afriqua (США), Franck Vigroux & Antoine Schmitt (Франція), Sibil (Франція), Kind Des Geistes aka ISH (Німеччина), та John Dimas (Німеччина).

Також виступатимуть Alina Pash, Ship Her Son, zolaa., Seba Korecky, Neonknight, Hidden Element, Human Margareeta та інші.

Цьогорічна «Стрічка» проходитиме вдень через комендантську годину. Ворота фабрики відчиняться у суботу об 11:00, а танцполи почнуть відкриватися з 11:30.

Замість відкриття у дворі урочистою подією стане закриття першого дню фестивалю: у сутінках відбудеться аудіовізуальний перформанс Atotal від французів Franck Vigroux & Antoine Schmitt. Фестиваль поновиться у неділю вранці.

На фестивалі працюватимуть фудкорт, чайна та декілька зон спокою.

Квитки на обидва дні фестивалю зараз коштують 1600 гривень. Квиток лише на перший день купити не можна, зате продаватимуть квитки на другий день — лише на вході за наявності місця.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button