Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/ievgen.klopotenko

Співвласники ресторану «100 років тому вперед» Інна Поперешнюк і Євген Клопотенко розробили обіди тривалого зберігання, які є альтернативою тушонці й можуть стати в нагоді, зокрема, на фронті.

Команда проєкту робила акцент на традиційних українських стравах і локальних продуктах. В асортименті є такі страви:

  • Куліш. Каша з пшона зі свининою і сезонними овочами
  • Шпундра. Свинина, тушкована з овочами і буряковим квасом
  • Борщ з копченою грушею і свининою, може бути без м’яса. У складі немає традиційної капусти
  • Пшениця з куркою. Страва, подібна до плова, з морквою та цибулею
  • Бограч з яловичиною
  • Гречана каша з грибами на овочевому бульйоні, з обсмаженими грибами (веганська страва)

Страви пакують у п’ятишарові реторт-пакети. Додавати води не потрібно, лише розігріти, зануривши пакет в окріп на 5-8 хвилин.

Фото: facebook.com/ievgen.klopotenko

Зберігається така страва протягом року. Коштує 95-140 гривень.

Продуцію продають як у роздріб, так і великими партіями.

Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
всього від 100 грн/місяць!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button