Клопотенко розробив обіди тривалого зберігання. Борщ — з грушею замість капусти
Бограч, борщ і куліш тривалого зберігання є альтернативою тушонці й можуть стати в нагоді, зокрема, на фронті.
Бограч, борщ і куліш тривалого зберігання є альтернативою тушонці й можуть стати в нагоді, зокрема, на фронті.
Співвласники ресторану «100 років тому вперед» Інна Поперешнюк і Євген Клопотенко розробили обіди тривалого зберігання, які є альтернативою тушонці й можуть стати в нагоді, зокрема, на фронті.
Команда проєкту робила акцент на традиційних українських стравах і локальних продуктах. В асортименті є такі страви:
Страви пакують у п’ятишарові реторт-пакети. Додавати води не потрібно, лише розігріти, зануривши пакет в окріп на 5-8 хвилин.
Зберігається така страва протягом року. Коштує 95-140 гривень.
Продуцію продають як у роздріб, так і великими партіями.
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті