Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Wolfgang Hasselmann

Із 22 травня заїзд великогабаритного транспорту до Києва під час повітряної тривоги буде заборонено. Відповідне рішення сьогодні ухвалила Рада оборони міста.

Зокрема, ідеться про вантажний транспорт загальною масою понад 4,5 тонни. Контроль за зупинкою вантажного транспорту на в’їздах у місто забезпечуватиме Національна гвардія спільно з управліннями патрульної поліції Києва.

Крім того, Рада оборони прийняла рішення, в якому йдеться, що починаючи з 22 травня наземний громадський транспорт Києва муситиме довозити пасажирів до найближчого укриття після оголошення повітряної тривоги.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button