Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: МВС України

Мешканці ЖК Комфорт таун у Дніпровському районі обговорюють у соцмережах затримки, які створив для рятувальних служб паркан навколо території.

Вночі 20 травня один із уламків збитого російського «шахеда» спричинив пожежу на даху однієї з дев’ятиповерхівок ЖК. Пожежу загасили, але декілька квартир пошкоджено. Після гасіння квартири затоплені до першого поверху, жителів будинку евакуювали. Постраждалих немає.

«Минула ніч ставить цікаве запитання: нахіба (?!) взагалі огороджувати парканами та шлагбаумами ЖК, якщо вони не становлять жодної проблеми для крадіїв та аферистів, натомість є нездоланною перешкодою для ШМД, ДСНС та пожежників? Паркани — лише подовження маршрутів мешканців та мінус їхнім гаманцям», — пише мешканець Аркадій Сидоренко.

Експеримент: Чи проїде пожежна машина запаркованими вулицями «Комфорт тауну»

Інша жителька Мирослава Городенська зазначає, що шлагбаум затримав пожежних на п’ять хвилин, але ще 20 хвилин вони шукали гідранти, відчиняли люки, заглядали під припарковані машини.

Читайте також: У ЖК «Комфорт Таун» сплеск квартирних крадіжок. Чи сприяють паркани та охорона підвищенню безпеки?

Думка про відсутність парканів викликала у мешканців ЖК сильну тривогу: «Не буде парканів, всі наші підвали перетворяться на притони для запарканних наркоманів і алкашів», «всі бомжі, алкаші, наркомани з ригаловки “Кораблік” переїдуть до вас під під’їзд», «коли парканів не було, у фонтані бомжі мились, по лавках алкашня сиділа», «як це без парканів? Кончені зовсім таке писати».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button