Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23594 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Чоловік біля тіла онуки, загиблої внаслідок російської атаки першого червня. Кадр із відео КМВА

За місяць виключно в повітряному просторі Києва було збито майже російських 170 дронів та 85 ракет, повідомляє КМВА.

«Ніколи за історію нашої планети… Жодне місто, жодної країни… не зазнавало таких потужних повітряних атак численними гіперзвуковими аеробалістичними, балістичними, крилатими ракетами та сучасними військовими БпЛА. Стільки, скільки Київ за травень», — йдетьс у повідомленні.

Список: Які російські ракети здатна збивати Україна, а які — ні?

За травень росіяни здійнили 17 повітряних атак на Київ та область. У червні обстріли продовжилися. Зокрема, у перший день літа під час ракетного обстрілу загинули дві жінки та дитина.

Після атаки першого червня у Києві тривають перевірки укриттів, оскільки тоді люди не змогли потрапити до зачиненого сховища.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button