Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: omr.gov.ua

В Одесі зʼявився перший в місті діагональний пішохідний перехід. Він знаходиться на розі вулиць Катерининської та Ланжеронівської, повідомляє міськрада.

Працівники КУ «Спеціалізований монтажно-експлуатаційний підрозділ» впровадили особливі налаштування світлофора, при яких пішоходи можуть здійснювати перехід у всіх напрямках під час дозвільного сигналу.

Понад 3000 пішоходів можуть одночасно переходити Сібуйський діагональний пішохідний перехід. За взірець Дептранс Одеси наводить приклад діагонального переходу в районі Шібуя в Токіо.

Діагональні пішохідні переходи ввели в ПДР в 2021 році. Такі переходи роблять, щоб розвантажити перехрестя, на яких зазвичай збирається багато пішоходів, зазначає спільнота «Пасажири Києва». Діагональні переходи організовують тільки на перехрестях, що регулюються. Переходити по діагоналі можна тоді, коли для всіх автомобілів горітиме червоний сигнал світлофора.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button