Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Ілюстративне фото: Rejoice Denhere

У державній електронній торговій системі «Прозорро.Продажі» оголошено перші аукціони з оренди місць для розміщення об’єктів пересувної торгівлі у Києві.

Комунальне підприємство «Міський магазин» зареєструвало перші пʼять лотів. Це рішення регламентує проведення аукціонів через електронну торгову систему «Прозорро.Продажі» та надає можливість учасникам торгів отримати знижку 50% на об’єкт на період дії воєнного стану.

Кожен об’єкт пересувної торгівлі призначений для розміщення точок продажу гарячих напоїв і продуктів швидкого харчування та здається в оренду на три роки. Стартова ціна, 300 тисяч гривень, вказана за весь період оренди, проте переможець торгів виплачуватиме фінальну суму частинами щороку. Обов’язковою умовою торгів є участь двох учасників.

Перші пʼять е-аукціонів в системі з продажу місць для пересувної торгівлі:

  • вулиця Ентузіастів навпроти будинку по бульвару Ігоря Шамо, 1/5;
  • вулиця Райдужна, 8;
  • проспект Червоної Калини, 25;
  • вулиця Здолбунівська, 5-А;
  • Русанівська набережна, 12.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button