Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Скріншот

Активіст Олександр Гречко записав іронічну відповідь на відео мера Віталія Кличка, який разом з директором Департаменту транспортної інфраструктури Русланом Кандибором інспектував ремонт вулиці Пирогова в центрі.

Нагадаємо, що напередодні учасники Київського форуму міської мобільності закликали Кличка звільнити Кандибора за некомпетентність.

Гречко зауважує, що команда мера ігнорує створення наземного пішохідного переходу біля метро «Університет». Читайте детальніше в матеріалі: Чому досі немає наземного переходу до метро «Університет»?

Під час інспектування поточного ремонту Кличко заявив, що «місто оновлює дороги там, де це найбільш необхідно». «У складних умовах воєнного стану, робимо все для належного утримання дорожньої інфраструктури та оновлення доріг, які не бачили ремонту по 40 років», – зазначив мер.

Дорожники Шевченківського району за 12 млн гривень замовили проведення поточного ремонту вулиці Пирогова. У перелік робіт входить ремонт тротуарів, заміна люків та влаштування залізобетонної підпірної стінки, які повинні бути завершені до початку вересня поточного року. Торги виграло ТОВ «Дорожньо-будівельне управління – 208». Хмарочос писав, що на вулиці Пирогова комунальники спиляли два дорослих дерева.

У рамках ремонту підземного переходу біля станції метро «Університет» замінюють натуральний травертин на звичайну плитку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button