Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23594 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Artemka/wikipedia

Патрульна поліція Києва виступає проти створення смуг громадського транспорту на Повітрофлотському проспекті, мовляв, треба розширювати дорогу. Про це йдеться у відповіді Центру організації дорожнього руху на запит киянина Павла Постоєнка.

У ЦОДР кажуть, що поліція принципово відмовляється погоджувати нову схему дорожнього руху зі смугами громадського транспорту поки не буде збільшено ширину дороги за рахунок тротуару. Мова про ділянку від зупинки «Стадіон» до Севастопольської площі.

«Управління патрульної поліції неодноразово відмовляло в погодженні зазначеної схеми і на даний час принципово в її погодженні без збільшення ширини проїзної частини зазначеної вулиці», – йдеться у відповіді на запит.

Поліція вимагає розширити ширину проїзної частини не менше 3 метрів для кожної смуги руху транспорту для забезпечення належної пропускної здатності вулиці.

Читайте також: Скільки авто у Києві їде смугами громадського транспорту в годину пік?

Раніше ЦОДР розробив схему організації дорожнього руху з провадження смуг громадського транспорту по Повітрофлотському проспекту від зупинки «Стадіон» до Севастопольської площі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button