Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23571 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Royal Canin спільно із ДСНС провели безкоштовний майстер-клас для бажаючих випробувати свого собаку як пошуково-рятувального. Це перший із серії заходів, які мають на меті підвищити обізнаність українців щодо пошуково-рятувальної служби та сприяти її  розвитку в Україні.

Навчанням учасників майстер-класу та їхніх підопічних займались кінологи Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України, які рятують людей з-під завалів, а на початку 2023 року брали участь в пошуково-рятувальних роботах після землетрусу в Туреччині.

У Київській області власники собак та їхні підопічні долучились до спільного майстер-класу ДСНС та Royal Canin з пошуково-рятувальної служби. Всього тренінг пройшла 21 пара учасників — провідник та собака.

Власники собак спільно із професіоналами пошуку та порятунку людей із ДСНС мали можливість пройти тренування та відпрацювати вправи з атестації ПРС. А досвідчені учасники пройшли тренування на імпровізованому техногенному завалі під пильним наглядом кінологів ДСНС.

Читайте також: Чи етично тримати вдома собак та котів? Якщо так, як покращити їхнє життя і позбавити стресу?

Наступний відкритий захід із серії майстер-класів пройде у місті Дрогобич (Львівської області) 8 липня за участі кінологів ДСНС.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button