Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Анастасія Кудрицька

У Голосіївському парку дитина травмувалася на дитячому майданчику біля «мотузкового містечка». Про це написала її мама Анастасія Кудрицька.

За її словами, дівчинка вдарилася шиєю об металевий трос, натягнутий для тренування клієнтів «мотузкового містечка», який знаходиться на дитячому майданчику.

«Майже 21:00. Діти ще бігають між двох безкоштовних майданчиків, що знаходяться, здавалась, у державному парку. І тут, моя дитина, граючись у доганялки, біжить парком і з усієї сили вписується шиєю у металевий трос, натягнутий для тренування клієнтів “мотузкового містечка”, який знаходиться прямо на дитячому майданчику», – пише Кудрицька.

Читайте також: Від чого треба рятувати Голосіївський парк?

Фото: Анастасія Кудрицька

ФОП, який орендує це місце, так і не зміг надати дозвільні документи, заявила Кудрицька. Він попросив подати запит та обіцяв пофарбувати трос, щоб його було добре видно, запевнивши, що така ситуація сталася вперше. Жінка зазначає, що співробітники парку були байдужими і навіть не запропонували викликати швидку. Дитину відвезли до Охматдиту, на тілі дівчинки є численні забої.

Наразі «мотузкове містечко» перевіряє ювенальна поліція. На наступний день після публікації допису, адміністрація містечка огородила трос.

Про встановлення ще одного дитячого майданчика в парку повідомляла депутатка Київради Олеся Пинзеник. Однак місцева жителька сказала, що бачила як хлопчик з’їзджаючи з гірки ледь не вдарився у самокат, який був припаркований біля лавки перед гіркою. 

Гендиректор «Київзеленбуду» Олексій Король розповів, що цей майданчик в парку планували робити трохи більшим, однак місцеві жителі були проти розширення його території. Тому роботи виконали на тій же площі, де й раніше була зона для відпочинку дітей. Водночас, гуляти з найменшими киянами там безпечно.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button