Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Ліквідація наслідків у Миколаєві. Фото: ДСНС

Протиповітряна оборона знищила 18 повітряних цілей із 38, які російські окупанти запустили по Україні уночі 20 липня. Росіяни знову атакували південні регіони України.

Влучання зафіксовані в Одесі та Миколаєві. Загалом росіяни випустили 38 боєприпасів: 19 крилатих ракет та 19 дронів-камікадзе.

У Миколаєві влучили поряд з триповерхівкою, частина будинку зруйнована, там продовжують розбирати завали. У місті пошкоджені житлові будинки та близько 15 гаражів. Наразі відомо про 19 постраждалих, з них двоє госпіталізовані.

Через ракетний удар в Одесі четверо поранених, ще одна людина може перебувати під завалами. У місті зруйнована адмінбудівля, вибуховою хвилею пошкодило будинки. В області влучили у складські приміщення.

У Сумах ворожий дрон влучив у будівлю дитячого табору на околицях міста, травмованій жінці надали допомогу на місці. На Чернігівщині у Семенівці безпілотники влучили  у житлові будинки, кількість постраждалих уточнюють.

Дитячий табір потрапив під ворожий удар росіян. Фото: ДСНС

Також вночі під обстрілом був Суворовський район у Херсоні та Нікопольщина в Дніпропетровській області. Там пошкодили житлові будинки та інфраструктурний об’єкт. Постраждалих немає.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button