Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23644 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Укренерго

Восени та взимку Росія продовжить атакувати енергетичну систему України, прогнозує речник Повітряних сил Збройних Сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону, повідомляє Liga.net.

Минулої осені та зими російська армія витратила чимало ракет на обстріли української енергосистеми. Від вересня до березня українська протиповітряна оборона збила приблизно 750 дронів і 750 ракет, за словами Ігната.

Зараз, відповідно, окупанти вже не мають таких запасів. Росія продовжує виготовляти нові ракети, але темпів недостатньо для відновлення тієї кількості, яку випустили торік. За даними Генштабу, Росія здатна виготовляти близько 100 далекобійних високоточних ракет на місяць.

«Вірогідно, що Росія більшу ставку таки робитиме на дрони-камікадзе, які дешевші, простіші у виробництві. Але ракети будуть теж виготовлятися і до цього треба готуватися», — припускає спікер Повітряних сил.

Раніше Міністерство енергетики також припустило, що з настанням холодів Росія відновить удари по енергетичній інфраструктурі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button