Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Іспанська група Inditex, власник брендів Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home та інших, може відновити роботу своїх магазинів в Україні вже до кінця жовтня. Про це заявив голова Української ради торгових центрів Максим Гаврюшин.

За його словами, повернення Inditex дуже важливе і з економічного, і соціального, і політичного погляду, оскільки його відкриття також буде сигналом для інших міжнародних ритейлерів щодо відновлення роботи або відкриття нових магазинів.

Читайте також: Zara йде з магазину на Хрещатику. Ось чому

«Найближче вікно можливостей для цього (відкриття – ред.) – кінець серпня – кінець жовтня», – зазначив Гаврюшин, додавши, що наступна можливість для повернення буде аж навесні.

Іспанський ритейл-гігант, якому належать популярні бренди Zara, Bershka, Stradivarius, P&B, Massimo Dutti, зупинив свою роботу в Україні з початком повномасштабної війни. До 24 лютого 2022 року в Inditex працювали 65 магазинів у восьми містах України.

У квітні компанія оголошувала, що планує повернення в Україну. Тоді в Inditex зазначали, що відкритися магазини можуть із серпня по листопад 2023 року.

Фото: unsplash/abbat

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button