Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Реабілітаційний центр у Брюховичах на Львівщині планують реконструювати. Про це повідомляє Департамент містобудування.

Очікується, що медичний заклад осучаснять, збудують басейн, а на території облаштують спортивні майданчики. Тут проходитимуть реабілітацію українці, які зазнали поранень під час війни, зокрема пацієнти у межах проєкту «Незламні». За словами головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, у лікарні добудують ще один, третій поверх, передбачать нові зали для реабілітації, збільшать кількість ліжкомісць зі 70 до 106.

На території обладнають спортивні майданчики – щоб пацієнти центру могли проводити реабілітаційні заняття на природі. У планах також облаштувати басейн і зробити центр повністю інклюзивним.

«Для цього ми переорієнтовуємо вхід. Раніше вхід був зі східного боку, тепер буде з північного – це дасть можливість якісно розмежувати рух персоналу та відвідувачів і також пацієнтів. Логістично центр працюватиме ефективніше та зможе надавати більш якісні медичні послуги», – зазначив Антон Коломєйцев.

Містобудівні умови та обмеження на реконструкцію лікарні у Брюховичах, на вулиці Івасюка, 74, затвердив виконком Львівської міської ради.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button