Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Заступнику директора комунального підприємства «Інженерний центр» повідомили про підозру в розтраті 1,4 мільйона гривень на реконструкції сходів на Андріївському узвозі, інформує прокуратура.

Встановлено, що комунальне підприємство уклало договір із підрядником про виконання будівельних робіт по реконструкції сходів та благоустрою прилеглої території в межах пішохідної алеї Андріївського узвозу.

Відповідальний посадовець комунального підприємства, маючи на меті розтрату бюджетних коштів, достовірно володіючи інформацією, що вартість будівельних матеріалів поставлених та улаштованих підрядником завищена, підписав акт приймання виконаних будівельних робіт, а комунальне підприємство здійснило оплату. Таким чином, своїми діями правопорушник завдав збитків місцевому бюджету на майже 1,4 мільйона гривень.

Наразі слідчі за процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України — привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. За вчинене посадовцю загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Про які саме сходи на Андріївському узвозі йдеться – в повідомленні не уточнюється. Йовівно, мова може йти про реконструкцію сходів від Андріївської церкви до Алеї художників і парку «Володимирська гірка» в 2019 році.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button