Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Львові з 14 по 20 серпня відбудеться щорічна «Майстерня міста». Захід залучить понад 30 громадських організацій, департаментів та структур міської ради, а також бізнес для спільного творення і змін міста разом із мешканцями

Основними темами на Майстерні міста цьогоріч стануть: інтеграція нових мешканців Львова (ВПО), природоорієнтовані рішення у Львівській міській територіальній громаді, налагодження зв’язків із громадами, які приєдналися до Львівської МТГ.

Програма заходу насичена екскурсіями, воркшопами, відкритими обговореннями та творенням твердих результатів – змінами та покращенням громадських просторів у місті руками мешканців. Загалом, у місті пройде понад 100 різноманітних тематичних заходів протягом 14-20 серпня.

Серед твердих результатів, до яких зможуть долучатися мешканці та гості міста, стане проєкт із озеленення району Підзамче разом із ГО Urbanideas та створення громадського простору біля продовольчого банку «Тарілка». А у Великих Грибовичах у прихистку для ВПО мешканці зможуть допомогти створити мурал та висадити рослини.

У межах «Майстерні міста» також відбудуться м’які заходи – воркшопи, лекції та майстер-класи. Організатори підготували екскурсії на компостувальну станцію та майбутній сміттєпереробний завод Львова, дахову сонячну електростанцію житлового будинку та ознайомчу екскурсію селами, які приєдналися до Львівської МТГ. Департамент агломерації міськради підготував відкриті обговорення із мешканцями щодо доцільності приєднання громад до Львова, а також про виклики та питання розвитку району міста Збоїщ та новоприєднаного села Великі Грибовичі. Активні мешканці зможуть долучитися до гри Uchange та прокачати свої навички громадської участі.

Крім того, учасників фестивалю очікує квест із цінними подарунками для переможців.

Ознайомитися із детальною програмою Майстерні міста, умовами участі у квесті та зареєструватися на події можна за посиланням – https://linktr.ee/maisterniamistalviv .

Майстерня міста проходитиме в межах проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ» Integrated Urban Development in Ukraine II, що виконується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH за фінансової підтримки Урядів Німеччини та Швейцарії Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні. Партнери події: Офіс Ради Європи в Україні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button