Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Рятувальники розбирають конструкції заводу в Луцьку

Троє людей, яких було вбито внаслідок російського ракетного удару в ніч проти 15 серпня, виявилися працівниками заводу шведського виробника підшипників SKF у Луцьку, повідомляє Reuters.

Міська рада також писала про тьох поранених.

«Ми з великим жалем повідомляємо, що трьох наших співробітників було вбито», — заявив речник SKF Карл Б’єрнстам.

За його словами, завдану заводу шкоду ще належить оцінити, однак зараз компанія зосереджена на питанні безпеки працівників.

SKF є найбільшим у світі виробником промислових підшипників. В Україні на неї працювали 1100 людей, переважно на заводі в Луцьку, який забезпечував 0,5% глобального обсягу виробництва.

Близько четвертої ранку 15 серпня російські окупанти випустили по Україні 28 ракет. Вибухи лунали також у Львові та Дніпрі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button