Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Команда Made with bravery разом з креативним простором Sense Hub та фондом «Сміливі» організовують благодійний маркет, що проходитиме у Києві 9-10 вересня. Метою заходу є збір коштів на відбудову Балаклійського ліцею №5 Харківської області, що був пошкоджений внаслідок влучання снаряду.

Фонд «Сміливі» відновлює Балаклійський ліцей №5. У результаті обстрілу у ліцеї пошкоджено дах, стіни, вибиті вікна. Наразі там встановлюють вікна та роблять покриття нового даху. Проте внаслідок обстрілів постраждала і бібліотека ліцею – були зруйновані стеля та стіни. Приміщення постійно підтоплювалося, що спричинило появу грибка на стінах, псування меблів та книжок, а також інші пошкодження.

На маркеті кошти збиратимуть, закликаючи відвідувачів брати участь у активностях та заходах під час ярмарки. Таким чином гості зможуть підтримати збір та отримати подарунки від продавців, учасників та партнерів заходу.

У маркеті візьмуть участь такі українські бренди: Ineo products, SPILLNO, FPG Upcycle store, Ecosexual, Toys breeze, Mriya Atelier, Gnizdolinen, Клепка, Nutritive Cosmetics, Vita Jute, Pirina, BeeTArtist

У перший день маркету відвідувачі зможуть ознайомитись з діяльністю фольклорно-етнографічного проєкту «Баба Єлька» із Кропивницького. Команда запрошує на презентацію кулінарного спадку Кіровоградської області та презентацію книги «Смачна Кропивниччина», а також на майстер-класи з традиційних танців та співів. Також у гостей буде можливість побачити старовинний одяг, який носили жителі на початку ХХ століття.

На другий день заходу дослідниця міської моди та життя ХІХ-ХХ століть Валерія Станова прочитає лекцію про міста України. Також пройдуть такі майстер-класи: розпис шоперів фантастичними тваринами Марії Примаченко разом з мисткинею Анною Савєльєвою та виготовлення ляльок-мотанок.

Долучитись до творчості та допомогти армії також можна буде з проєктом «Зубата лопата», що збирає кошти на лопати, що риють окопи. Придбавши лопату, відвідувачі зможуть її розмалювати та відправити хлопцям на передову.

Захід відбудеться в Sense Hub на вулиці Ярославів Вал, 7.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button