Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/grupa.pkp.sa

З нового навчального року місячні проїзні абонементи на поїзди PKP Intercity в Польщі продають зі знижкою до 60% на окремих ділянках. Знижки стосуються загалом 930 ділянок на більш як двадцяти обраних маршрутах.

Таким чином польський перевізник заохочує пасажирів обирати екологічніший транспорт, зокрема, для поїздок на роботу. Тож обрали передусім маршрути, які сполучають великі міста з меншими.

Діапазон знижок дуже великий — від одного злотого до 239 злотих (приблизно 2800 гривень) на маршруті Слупськ–Труймясто.

В середньому пасажири можуть зекономити 50 злотих (понад 420 гривень). Розмір знижки коливатиметься залежно від заповнення поїздів і, відповідно, дня тижні.

Знижки для тих, хто подорожує Поморським, Сьвєнтокшиським і Підкарпатським воєводствами, може сягати 60%.

Пасажири з Дольношльонського, Куявсько-Поморського, Малопольського, Мазовецького, Шльонського, Вармінсько-Мазурського та Великопольського воєводств зможуть розраховувати на знижки понад 50%.

Для прикладу, на маршруті Жешув Ґлуни – Перемишль ціна квитка знизилася на 146 злотих; Скаржисько Кам’яне – Кельце — на 117 злотих; Ольштин Ґлуни – Торунь — на 115 злотих.

У відсотках найбільша економія виявилася на сполученні Скаржисько-Камяна – Суходнів — на 69%, або на 184 злотих менше.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button