Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

«Укрзалізниця» запустила новий поїзд із Рави-Руської до Варшави, повідомляє пресслужба перевізника. Поїзд курсуватиме щодня і перевозитиме загалом 500 пасажирів в обох напрямках.

У компанії зазначили, що потяг зможе щоденно перевозити майже 500 пасажирів в обидва напрямки. «На станції Рава-Руська буде організовано зручну пересадку на поїзди, які доправлятимуть до Львова», – йдеться в повідомленні.

Також «Укрзалізниця» очікує, коли Польща погодиться відкрити між Києвом та Варшавою ще один додатковий маршрут. Поїзд сформований з вагонів стандартного для України габариту. У травні 2023 року він курсував у тестовому режимі. Запуск цього маршруту дозволить у два-три рази збільшити кількість місць на прямому сполученні між столицями двох країн.

Українська та польська залізниці домовились розвивати перевезення між країнами. Відповідну угоду підписали 28 серпня. Вони хочуть забезпечити безпечні та безперебійні перевезення пасажирів та вантажів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button