Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23618 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: ДСНС

Уночі, 19 вересня, РФ атакувала Львівщину безпілотниками. У результаті атаки у Львові виникла пожежа на промисловому складі, повідомив очільник ОВА Максим Козицький.

За попередньою інформацією, зазначив Козицький, у напрямку області летіло 18 дронів. 15 із них Сили ПВК «Захід» збили, сім збили безпосередньо у повітряному просторі Львівської області. «Цифри ще можуть трохи змінитися, інформація уточнюється, але навіть зараз можна уявити масштаб атаки і масштаб роботи, яка була у Протиповітряної Оборони області», – уточнив він.

Відомо про три влучання у промислові склади у Львові. У результаті одна людина отримала поранення – це 26-річний хлопець, який на момент атаки перебував на складі. Його госпіталізували. Також на місці була жінка, госпіталізації не потребувала.

«На складах є загоряння у чотирьох локаціях. Пожежу досі гасять. Хочу наголосити, що це звичайні промислові склади. Нічого мілітарного на них не зберігали», – написав Козицький о 8:49.

Мер Андрій Садовий повідомив, що рух транспорту по вулиці Городоцькій від перехрестя з вулиці Патона до кільця в обидві сторони наразі перекрито. Тут працює спецтехніка і всі відповідні служби.

Сили ППО під час нічної атаки збили 27 дронів Shahed, повідомили в Повітряних силах. Загалом армія РФ випустила по Україні 30 ударних дронів і балістичну ракету «Іскандер» у напрямку Кривого Рогу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button