Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Благодійний фонд «Гуркіт» та громадська організація U-Cycle організовують «Крилатий веломарш», який відбудеться у неділю, 24 вересня.

Мета заходу — зібрати кошти на три дрони Mavic 3T і один дрон Autel EVO Max 4T.

Як взяти участь?

1. Зареєструватися і переказати благодійний внесок 578 гривень — по гривні за кожен день повномасштабної війни — на рахунок БФ «Гуркіт».

2. Приїхати в неділю, 24 вересня, об 11:00 на Контрактову площу в Києві до пам’ятника Сковороді. Отримати свій номер і водичку на старті. Дистанція: 10 км.

Ви можете їхати на своєму велосипеді, самокаті чи моноколесі або взяти на прокат велосипед або самокат на одній зі станцій BikeNow у Києві. Також є можливість орендувати велосипед на точці старту веломаршу у партнерів заходу Veliki.ua та віддати його на фініші. Вартість оренди: 2 години прокату — 300 грн. Щодо оренди треба написати при реєстрації на веломарш.

3. Взяти з собою свій прапор України.

4. На фініші в парку Муромець всі учасники та учасниці «Крилатого веломаршу» отримають військовий сувенір на згадку про подію.

5. До веломаршу можна долучитися онлайн з будь-якого куточка світу. Учасник чи учасниця самі вибирають місце, час та комфортну для себе дистанцію. Під час реєстрації потрібно вказати, що берете участь онлайн.

Що цікавого буде на фініші?

  • У X-Park можна завітати на події Gorgany:
    11:00-12:00 — плетіння брелоків із паракорду.
    14:00-15:00 — вʼязання вузлів.
  • Волейбольний турнір за донат від 300 грн. Не обов’язково бути професіоналом, головне — зробити донат та гарно провести час.
  • «Солом’янські котики»: мінна безпека для малечі та тренінг.
  • Настільна гра «2061»

Щоб долучитися до волонтерської команди Крилатого веломаршу потрібно заповнити форму.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button