Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 293 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Київавтодор

Днями на тротуарах вулиці Григорія Сковороди, що йде від Контрактової площі, дорожники почали знімати плитку. Подолян здивувало, що перекладають ціле, непошкоджене покриття, в той час як інші тротуари Подолу перебувають у вкрай поганому стані.

Фото: Віталій Селик

Натомість на вулиці Сковороди покладуть безфаскову плитку (без відчутних стиків), яка більше відповідає вимогам безбар’єрності та є зручнішою для пішоходів, пояснює Київавтодор.

Водночас знятий ФЕМ використають повторно, коли знадобиться усунути просідання, відновити покриття після розриттів тощо.

Фото: Київавтодор

ГО «Пасажири Києва» звернули увагу на те, що дорожники також роблять лунки для дерев нижче рівня тротуару, щоб туди стікала вода.

Фото: «Пасажири Києва»

Одночасно на проїжджій частині вулиці Сковороди вкладають нове асфальтобетонне покриття, більш зносостійке і термостійке. Усі роботи плануєть завершити до кінця жовтня.

Коментарі:

    KGB :

    Зняли,щоб гроші вкрасти,що ще неясно?? Потратили,приміром,50 тисяч,а вкрадуть 500.

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button