Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Київпастранс

Від початку великої війни Київ отримав як допомогу від європейських міст 105 автобусів, повідомляє Київпастранс.

Першими до столиці прибули 11 машин з Риги, згодом — ще десять з Латвії та шість — від фінського Тампере. Нещодавно 23 автобуси передала Братислава. Також надходила допомога з Німеччини. Ще три автобуси передали українські благодійники.

Зараз пасажирів перевозять 75 із цих автобусів.

Чотири двоповерхові автобуси MAN з Німеччини не використовуються. Їх планують експлуатувати як туристичні вже після завершення війни. Раніше комунальники заявляли, що вони завеликі для звичайних маршрутів, і в умовах повітряних тривог та ракетних атак це додатковий ризик.

П’ять із подарованих Братиславою автобусів розберуть на запчастини. Решту збираються запустити на міські маршрути або додати до «оперативного резерву».

Коментарі:

    Mike :

    улюблена забава київпастрансу розчленувати транспорт на зап частини – що із празькими трамчиками, що із цими бусіками… потім воно там десь гнитиме у депо-барабані

    KGB :

    Куди поділи? Та розікрали на запчастини і продали,а гроші поклали в “кишеньку про запас”,що ще неясно? Щоб в Україні мали можливість і не спиздили??? Не смішіть.Захід дурний,що передає,бо все рівно лише малий відсоток їхньої допомоги доходить по призначенню,решта все крадеться.І ви хочете в ЄС і НАТО? В сраку ви підете,панове,бо з таким менталітетом ч з такою корупцією ви нікому не потрібні.

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button