Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: petition.kyivcity.gov.ua

Учора на сайті Електронних петицій Київської міської ради зʼявилась нова петиція – містяни просять демонтувати «наливайки» та незаконні кіоски на Караваєвих Дачах.

Йдеться про ділянку на тротуарі від залізничної станції «Караваєві Дачі» до прилеглого підземного переходу. Автори петиції скаржаться, що ці кіоски розміщені без дозволів та перекривають прохід пішоходам, зокрема під час можливої евакуації. За словами авторів, у цих кіосках також знаходяться «наливайки», у яких продають та розливають алкогольні напої.

Наразі петицію підписали 193 людини, для розгляду Міською радою необхідно зібрати 6000 підписів. До кінця голосування залишилось 59 днів.

Нагадаємо, у серпні петиція з проханням встановити кондиціонери у громадському транспорті Києва набрала достатню кількість голосів. У Департаменті транспортної інфраструктури Києва відповіли, що план заходів з реалізації петиції не може бути розроблений, проте петиція буде реалізовуватись у процесі діяльності «Київпастранс».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button