Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23602 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/DTEKcompany

Вночі проти 23 жовтня росіяни атакували Україну «шахедами», керованою ракетою Х-59 та ще одним безпілотником невстановленого типу — українська протиповітряна оборона знищила всі цілі, повідомляють Повітряні сили.

Дрони, зокрема, збивали над Київщиною — за повідомленням обладміністрації ані влучань, ані падіння уламків не зафіксовано.

Дронами також атакували Одесу, біля міста пошкодили дах складу припортової інфраструктури, спалахнула пожежа, постраждалих немає. Ракету росіяни запустили з окупованої частини Запорізької області — її збили над територією Дніпропетровщини.

Внаслідок обстрілів постраждала одна з теплоелектростанцій ДТЕК. Обійшлося без постраждалих, однак серйозно пошкоджено обладнання. У компанії не уточнюють, в якому саме регіоні, але МВС окремо повідомляє про атаку на інфраструктурний об’єкт у Донецькій області, де виникла пожежа.

Напередодні, 22 жовтня, шість співробітників «Нової пошти» загинули внаслідок удару російської ракети С-300 по терміналу біля Харкова. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button