Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Укрзалізниця

Укрзалізниця масштабує проєкт жіночих купе і з 15 листопада додає таку опцію ще до чотирьох пасажирських поїздів: 

  • №17/18 Харків – Ужгород
  • №29/30 Київ – Ужгород
  • №3/4 Запоріжжя – Ужгород
  • №26/236 Одеса – Рахів.

«Наш пілотний проєкт із жіночими купе продемонстрував, що ця послуга зараз потрібна та актуальна. У середньому такі купе заповнюються на 93%. За чотири місяці ми реалізували вже 25 тисяч квитків», — пояснює голова правління Укрзалізниці Євген Лященко.

Купити квитки у жіночі купе на нових напрямках можна буде у застосунку Укрзалізниці з 27 жовтня. Ці місця маркуються у застосунку.

Такими купе можуть користуватися тільки жінки та діти до п’яти років включно. Вартість не відрізняється від стандартної у вагонах аналогічного класу того ж поїзда. 

З літа цього року жіночі купе є в поїздах №81/82 Київ – Ужгород, №41/42 Дніпро – Трускавець, №75/76 Київ – Кривий Ріг, №15/16 Харків – Ясіня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button