Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23609 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Патрульна поліція Києва

28 жовтня у Києві вирує потужний буревій, який вже призвів до смертей і травмувань. Шквальні пориви вітра сягають 30 м/c, і, за прогнозами, так триватиме до кінця дня.

Двоє людей загинули — чоловіки 65 і 35 років, повідомляє КМДА. Зокрема, на одного з них впало дерево у Шевченківському районі — медики намагалися реанімувати чоловіка, але від отриманих важких травм він помер.

Семеро мешканців Києва отримали травми й переломи, із них пʼятьох госпіталізували. Зокрема, у Шевченківському районі жінка отримала травму хребта через падіння гілок.

Брест-Литовське шосе. Фото: Патрульна поліція Києва

Біля кінотеатру «Тампере» на Відрадному масиві дерево впало на кіоск. У кіоску перебувало двоє людей — власник і відвідувач — їх вдалося дістати з-під уламків ще до приїзду швидких.

В Оболонському районі поривом вітру відірвало частину металевої конструкції зупинки громадського транспорту та травмувало жінку.

Фото: Патрульна поліція Києва

Київські телеграм-канали публікують фото та відео дерев, що впали на автомобілі, повалених парканів, зруйнованих фасадів будинків. На одному відео показано велику металеву конструкцію для смітників, яку вітер відніс посто на проїжджу частину вулиці Івасюка.

Відомо про падіння чи пошкодження понад 250 дерев.

ДТЕК попереджає про можливі відключення світла в Києві. Є проблеми з електропостачанням у 12 регіонах, найбільше — на Хмельниччині, Рівненщині та Львівщині. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button