Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23562 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Патрульна поліція Києва погодила організацію наземного переходу на перехресті проспекту Лобановського та вулиці Бражка.

«Кілька тижнів тому ми вже зустрічалися з керівником Патрульної поліції Ярославом Курбаковим для узгодження списку адрес щодо облаштування неземних переходів в столиці. Зараз маємо перший результат», – прокоментувала народна депутатка Анна Пуртова.

Схема організації дорожнього руху на проспекті Лобановського

В ініціативі «Пасажири Києва» додали, що на місці майбутнього переходу вже є світлофор, тоже машини й так зупиняються, тому залишилось лише доставити світлофори для пішоходів та нанести розмітку.

В ініціативі закликали писати коментарі під дописом народної депутатки з інформацією, де ще потрібні переходи, та просити звернути увагу на ці ділянки.

«В місті, де тисячі людей мають травми ніг і хребта, отриманих у війні, досі кожен наземний перехід – це свято і унікальний прогрес», – прокоментувала депутатка Київради Ксенія Семенова.

На початку жовтня депутатка Пуртова ініціювала створення нових наземних переходів для збільшення інклюзивності громадського простору. Тоді вона провела нараду з керівником Патрульної поліції Києва та узгодили близько 10 адрес для облаштування переходів. До кінця року також планують облаштувати перехід на перехресті вулиць Олекси Тихого та Вадима Гетьмана.

Нагадаємо, нещодавно на Шулявці облаштували наземний перехід.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button