Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Асоціація рітейлерів України

Цього тижня українські дипломати у Стокгольмі отримали остаточне підтвердження, що магазини H&M почнуть відновлювати роботу в листопаді цього року.

Повернення міжнародних гігантів, таких як H&M, IKEA та Inditex – одна з цілей української дипломатії сьогодні та одне з найочікуваніших рішень для українців, йдеться у повідомленні МЗС. У міністерстві повернення великих компаній вважають сигналом упевненості в перемозі України та надійності партнерства з нашою державою.

Голова МЗС Дмитро Кулеба у коментарі The Village зазначає, що відновлення діяльності великих міжнародних гравців хоча б трохи повертає почуття нормальності українцям і сигналізує іншому іноземному бізнесу про те, що в Україні можна безпечно й ефективно працювати. 

У H&M поки не розповідають, які саме магазини відкриють першими. Представники мережі кажуть, що працюють над тим, щоб після відкриття запропонувати клієнтам такий самий досвід покупок, яким він був до тимчасового закриття магазинів.

H&M тимчасово закрив магазини мережі 24 лютого 2022 року через повномасштабне вторгнення Росії. Протягом останніх двох років неодноразово зʼявлялись новини про відновлення роботи магазинів, проте офіційних заяв про дату відкриття від компанії не було. У серпні 2023 року H&M Group заявили, що планують відкрити більшість магазинів в Україні з листопада 2023 року. 

Нагадаємо, у липні стало відомо, що магазини компанії Inditex планують повернутись на український ринок цієї осені або ж навесні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button