Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Володимир Авраменко

На станції швидкісного трамваю на Борщагівці осипався напис «Гната Юри». Фото опублікували Пасажири Києва.

Тепер назва станції читається як «нари» або «на нари».

Капітальний ремонт п’яти станцій швидкісного трамваю, включно з зупинкою «Гната Юри», завершили у жовтні 2019 року. Згодом поліція порушувала справу за підозрою у розкраданні 100 мільйонів гривень на цих роботах.

Фото: пресслужба КМДА

У 2017-2019 роках Київпастранс замовив реконструкцію 12 кілометрів трамвайної лінії від вулиці Гната Юри до «Кисневого заводу» на суму понад 300 мільйонів гривень. Роботи проводили чотири компанії — «Енергоспецремонт», «КП Спецавтоматика», «Україна-енергосервіс ЛТД» та «Форма».

Фото: пресслужба КМДА

Два роки тому співзасновник ініціативи «Пасажири Києва» Олександр Гречко показував, як виглядала реконструйована у 2018 році станція «Генерала Потапова»:

Фото: Олександр Гречко, 2021 рік
Фото: Олександр Гречко, 2021 рік

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button