Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Unsplash

Українці у майбутньому зможуть отримувати сертифікати для вивчення англійської мови через «єПідтримку».

«Якщо людина хоче вивчити англійську, але не має фінансових можливостей, то за певними критеріями вона зможе автоматично отримати сертифікат, щоб за його допомогою оплатити роботу репетитора або мовні курси», – розповів Федоров під час презентації проєкту.

Міністр додав, що фінансування сертифікатів за кошти держбюджету поки не передбачено, але партнери готові фінансувати ініціативу.

Першого листопада Федоров оголосив про запуск національної програми Future Perfect задля популяризації англійської в Україні. Уже зараз доступні онлайн-платформи для вивчення англійської – Promova для всіх українців та Empower для українських викладачів і студентів. У межах програми планують залучити носіїв мови до викладання англійської в школах, а також зробити володіння нею обовʼязковим для всіх держслужбовців.

Нагадаємо, нещодавно Мінцифри повідомило про появу в «Дії» карти пунктів незламності.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button