Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Shutterstock

Сервіс Uklon планує запустити послугу таксі преміумкласу, повідомив новий CEO компанії Сергій Гришков в інтерв’ю для AIN. Наразі продукт знаходиться на стадії розробки.

Зараз найвищим класом автівок Uklon є бізнес-клас, проте він включає широкий спектр автомобілів. У преміумкласі автопарк планують обмежити до F-сегменту (BMW 7 Series, Porsche Panamera, Audi A8, Jaguar XJ тощо).

Замовляючи автівку преміумкласу, клієнт отримає якісний сервіс: наприклад, обовʼязковими в авто будуть вода і точка доступу Wi-Fi для пасажира. Також будуть вимоги щодо зовнішнього вигляду та манери водіння драйверів.

Щодо доставки їжі Uklon, то її запуск не планують, розповів Гришков. Компанія рухається у напрямку B2B-доставки – продукту для бізнес-клієнтів, який надасть змогу бізнесам швидко доставляти будь-які товари.

Нагадаємо, Uber Shuttle може відновити роботу в Україні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button