Біля Галицької площі в Києві відкрився ресторан іспансько-італійської кухні «Різотто смажить паелью»
Готують піцу, пасту, різотто та паелью.
Готують піцу, пасту, різотто та паелью.
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
На початку листопада біля Галицької площі в Києві відкрився ресторан «Різотто смажить паелью», повідомляє PostEat. Сама назва свідчить про те, що тут поєднали італійську та іспанську кухню.
У ресторані є основна зала на 53 гостя та камерна VIP-зала для 10 людей. Стіни декоровано керамікою.
Тут подають іспанські тапас: закуски з овочами, брізаолою, хамоном і грушею, лососем, яловичиною та капрезе. Тапас з брізолою коштує 55 гривень. Серед салатів є авторський «Цезар» з цибулею кріспі та соусом теріякі, салат з хамоном, грушею та сирними напівсферами (275 гривень) та салат із печених овочів на подушці з гарбузового соусу.
Пасти готують три види: класична болоньєзе (225 гривень), з чотирма сирами (250 гривень) та з креветками й мідіями (295 гривень). Серед піц є класична Маргарита, піца на вершковому соусі з п’ятьма, піца на томатному соусі з п’ятьма видами м’яса (345 гривень), а також піци з шинкою і грибами та з морепродуктами.
Паелью роблять із морепродуктами і свіжими овочами (275 гривень). Різотто готують у двох варіаціях: з печерицями, гливами та білими грибами або з чотирма сирами, пармезановою скоринкою й буряковою пудрою (275 гривень).
На десерт пропонують ягідний мус з шоколадом, авторську панакоту з манговим желе та ягодами або шоколадний фондан (225 гривень).
Сніданки подають впродовж цілого дня. Їх три на вибір: сирники з ягідним соусом та пюре маракуї (150 гривень), англійський сніданок з ковбасками та бобами (255 гривень), а також омлет-кальцоне з овочами та моцарелою (180 гривень).
«Все, що можна придбати сезонного в Україні, те потрапляє до нашої кухні. Морепродукти та сири ми використовуємо імпортні, однак моцарелу ви можете скуштувати українську. Також для піци ми використовуємо українське борошно, яке було обране командою методом сліпої дегустації», — коментує співвласник компанії Restetika Андрій Магалецький.
На барі крім вина та класичних коктейлів можна замовити настоянки власного виробництва: яблучну з медом і спеціями на віскі (95 гривень), полунично-малинову з м’ятою на джині (100 гривень) або грушево-цедрову з сухофруктами на горілці (90 гривень). Також самі роблять лимонад: бузиновий та маракуйя-полуниця.
Ресторан розташовано на бульварі Шевченка, 37/122 на першому поверсі БЦ «Європа Плаза».
© Хмарочос | 2024
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті