Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/rizottosmazhytpaelyu

На початку листопада біля Галицької площі в Києві відкрився ресторан «Різотто смажить паелью», повідомляє PostEat. Сама назва свідчить про те, що тут поєднали італійську та іспанську кухню.

У ресторані є основна зала на 53 гостя та камерна VIP-зала для 10 людей. Стіни декоровано керамікою.

Тут подають іспанські тапас: закуски з овочами, брізаолою, хамоном і грушею, лососем, яловичиною та капрезе. Тапас з брізолою коштує 55 гривень. Серед салатів є авторський «Цезар» з цибулею кріспі та соусом теріякі, салат з хамоном, грушею та сирними напівсферами (275 гривень) та салат із печених овочів на подушці з гарбузового соусу.

Альбондігас (мітболи) у гарбузовому соусі з картопляним пюре та томатами чері, 280 гривень. Фото: facebook.com/rizottosmazhytpaelyu

Пасти готують три види: класична болоньєзе (225 гривень), з чотирма сирами (250 гривень) та з креветками й мідіями (295 гривень). Серед піц є класична Маргарита, піца на вершковому соусі з п’ятьма, піца на томатному соусі з п’ятьма видами м’яса (345 гривень), а також піци з шинкою і грибами та з морепродуктами.

Фото: facebook.com/rizottosmazhytpaelyu

Паелью роблять із морепродуктами і свіжими овочами (275 гривень). Різотто готують у двох варіаціях: з печерицями, гливами та білими грибами або з чотирма сирами, пармезановою скоринкою й буряковою пудрою (275 гривень). 

На десерт пропонують ягідний мус з шоколадом, авторську панакоту з манговим желе та ягодами або шоколадний фондан (225 гривень).

Сніданки подають впродовж цілого дня. Їх три на вибір: сирники з ягідним соусом та пюре маракуї (150 гривень), англійський сніданок з ковбасками та бобами (255 гривень), а також омлет-кальцоне з овочами та моцарелою (180 гривень).

«Все, що можна придбати сезонного в Україні, те потрапляє до нашої кухні. Морепродукти та сири ми використовуємо імпортні, однак моцарелу ви можете скуштувати українську. Також для піци ми використовуємо українське борошно, яке було обране командою методом сліпої дегустації», — коментує співвласник компанії Restetika Андрій Магалецький.

На барі крім вина та класичних коктейлів можна замовити настоянки власного виробництва: яблучну з медом і спеціями на віскі (95 гривень), полунично-малинову з м’ятою на джині (100 гривень) або грушево-цедрову з сухофруктами на горілці (90 гривень). Також самі роблять лимонад: бузиновий та маракуйя-полуниця.

Ресторан розташовано на бульварі Шевченка, 37/122 на першому поверсі БЦ «Європа Плаза».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button