Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Дев’ятого грудня на набережній ТРЦ River Mall відкриється «Кришталева ковзанка» площею 1600 квадратних метрів.

Святкову ялинку оформлять у виляді кристала. На території розташують італійську карусель і фудкорт із вуличною їжею та гарячими напоями.

Відвідувачам ковзанки будуть доступні зони для перевдягання й комірки для зберігання речей. Гості зможуть позайматися з професійними інструкторами. Для дітей можна орендувати фігурки-помічники.

Вхід на ковзанку коштує від 370 гривень, катання безлімітне, ковзани входять у вартість. Вхід на територію зимового містечка вільний.

Військовослужбовці та їхні родини можуть отримати знижку на вхід. Знижка для власників MasterCard — 5%, для власників MasterCard від Ощадбанку — 10%. Також є можливість відвідати ковзанку безкоштовно у соціальний день — 17 грудня. 19 грудня та 19 січня 50% коштів від усіх проданих квитків на «Кришталеву ковзанку» буде передано ЗСУ.

Ковзанка працюватиме до 28 січня у будні з 12:00 до 22:00 й у вихідні та свята з 10:00 до 22:00. Під час повітряної тривоги ковзанка припинятиме роботу, а відвідувачам рекомендуватимуть пройти до укриття на підземному паркінгу ТРЦ.

ТРЦ River Mall розташовано на Дніпровській набережна, 12, найближча станція метро — «Осокорки».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button