Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Дві масивні багатоповерхівки, що видозмінили київські пагорби: ЖК Diamond Hill (ліворуч) і будинок на Грушевського 9А (праворуч). Фото: Kostiantyn Vierkieiev / Unsplash

Семикімнатна квартира на Печерську в Києві виявилася найдорожчою з тих, що продаються на сервісі OLX. Підбірку зробили аналітики платформи продажу нерухомості.

Квартиру площею 630 квадратних метрів на 11-му поверсі ЖК Diamond Hill на вулиці Івана Мазепи продають за 9,45 мільйона доларів. Вікна виходять на річку Дніпро, парк Слави і Лавру. Три спальні мають окремі ванні кімнати. Квартира продається без ремонту.

Квартира в Києві за 9,45 мільйона доларів

На 13-му поверсі ЖК Diamond Hill розташовано другу за вартістю квартиру країни. У ній п’ять кімнат, площа становить 415 квадратних метрів, а ціна складає 5,88 мільйона доларів. Тут три гардеробні кімнати. У квартирі зроблено ремонт за «авторським дизайном».

Квартира в Києві за 5,88 мільйона доларів

26-поверховий Diamond Hill збудувала у 2012 році компанія KAN Development на замовлення Вагіфа Алієва. Раніше на цій ділянці був дитячий садочок. Видання Bird in Flight вважає цей будинок найпотворнішим у Києві після ЖК «Поділ-Престиж»: закидають, зокрема, спотворення панорами пагорбів столиці.

Три мільйони доларів коштує трирівневий пентхаус площею тисячу квадратних метрів у новобудові в Одесі. Хоч квартиру розташовано на 11 поверсі, на вікнах поставили ґрати. Також передбачено кімнату для охоронців із виходом на балкон.

Квартира в Одесі за 3 мільйони доларів

Є окрема кімната для прислуги, кінотеатр-караоке, два місця для зберігання вина, велике приміщення з джакузі, а також дві тераси з видом на море.

Найдорожча квартира Дніпра коштує 1,68 мільйона доларів. Її площа — 561 квадратних метрів. Розташована на 13 поверсі й оточена терасою, яка забезпечує оглядовість на 360 градусів. Продається без ремонту — у квартирі поки провели комунікації, поклали мармурову плитку на підлогу, встановили частину сантехніки. Але є дизайнерський проєкт ремонту, на зображенні нижче — його візуалізація.

Квартира в Дніпрі за 1,68 мільйона доларів

У Львові найдорожча пропозиція — в австрійській кам’яниці з неоготичним декором, яку звели 1910 році за проєктом Яна Шульца для адвоката Бруно Покорного та його дружини Станіслави. Квартиру площею 160 квадратних метрів продають за мільйон доларів. Її розташовано на четвертому, останньому поверсі, й продавець обіцяє можливість реконструкції даху під другий рівень. Зроблено ремонт без меблів.

Квартира у Львові за мільйон доларів

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button