Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: alexcooperua/Instagram

10 листопада у Львові на вулиці Джерельній, 20 відкрився ресторан кримськотатарської кухні «Селям». Він став другим закладом з мережі – перший працює у Києві.

У меню є набори закусок, супи, янтики, чібереки, страви з мангалу та традиційні солодощі. У «Селямі» також пропонують різні види традиційного свіжоспеченого хліба.

Фото: selyam.lviv/Instagram

В інтер’єрі закладу переважає мʼяке тепле світо від солом’яних світильників. Всередині – мазані стіни та багато дерев’яних деталей. Наразі працює лише перший поверх, але згодом відкриють і другий – там відбуватимуться урочисті події.

Фото: selyam.lviv/Instagram

Засновник ресторану Алекс Купер розповів, що проєкт «Селяму» був вигаданий ще на перегляді одного з приміщень у Львові, але тоді відкрити заклад не вдалось і він зʼявився в Києві. Купер називає «Селям» найбільшим рестораном у його житті.

Нагадаємо, нещодавно на Соломʼянці відкрилась нова кавʼярня з унікальним інтерʼєром.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button