Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Різдвяна фабрика мрій

18 листопада на ВДНГ відкрилась Різдвяна фабрика мрій – проєкт Клавдієвської фабрики ялинкових прикрас. Після двох років перерви локація відновила свою роботу.

Фото: Різдвяна фабрика мрій

Спершу відвідувачі потрапляють на святкову площу казкового міста, де живуть і працюють «ельфи».

Фото: Різдвяна фабрика мрій

На площі розташований вхід на фабрику, звідти екскурсовод у костюмі ельфа проведе до майстерні з виробництва ялинкових прикрас. Тут можна побачити розпалювач вогню, за допомогою якого видувають прикраси, спеціальну ванну для їх сріблення, величезну машину для фарбування іграшок, а наприкінці – відвідати майстерню з розпису готових кульок.

Фото: Різдвяна фабрика мрій

Наприкінці екскурсії кожен отримає набір для створення своєї власної кульки, яку можна розфарбувати вдома і повісити новорічну ялинку. У казковому місті ельфів також працює Різдвяний магазин, де можна придбати вже готові ялинкові прикраси.

Різдвяна фабрика мрій знаходиться у павільйоні №2 та працюватиме до 14 січня щодня з 10:00 до 21:00. Квитки на екскурсію можна придбати тут.

Нагадаємо, на Софійській площі за кошти меценатів встановлять новорічну ялинку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button